Vorige Artikel 1 van 1 Volgende

Startpakket Sillicreations Large

€ 35,00 (inclusief 21% btw)
Aantal

In het startpakket large krijg je

  • 250 gram ‘silli plastique’ t.w.v. 20 euro
  • 3 mallen (wijzigen per bestelling) t.w.v. 15 euro
  • een set met 6 voorbeelden om mallen mee te maken. t.w.v. 6 euro
  • een beknopte gebruiksaanwijzing

 

img6994.jpg          img6995.jpg

img6996.jpg          img6999.jpg   

img6993.jpg          img7000.jpg

img7001.jpg         img7002.jpg                

Zelf mallen maken is nu leuk en simpel. Met de unieke kneedbare culinaire siliconen van sillicreations mix, kneed en vorm je elke gewenste vorm. De siliconen lijken op klei en zijn dus zeer makkelijk te gebruiken. De mallen gemaakt met ‘silli plastique’ zijn zeer flexibel, daardoor erg goed toe te passen. Omdat je alleen gebruikt wat je nodig hebt is het gebruik efficiënt en dus betaalbaar!

De werkwijze is als volgt. Je neemt een gelijk deel A en een gelijk deel B. Deze mix je en kneed je ongeveer 1 minuut totdat de ‘silli plastique’ 1 gelijke kleur heeft. Dan heb je 10 minuten om de siliconen te gebruiken. Je drukt het voorwerp waar je een mal van wil maken in de siliconen. Dan laat je het geheel minimaal 2 a 3 uur rusten. Zorg ervoor dat de siliconen goed zijn uitgewerkt. Om dit proces te ondersteunen kan je de siliconen laten uitharden in een verwarmde oven op ongeveer 100 graden Celcius. Geef het altijd voldoende tijd om uit te werken. Nadat de mal zorgvuldig met heet water is gewassen is deze klaar voor gebruik. Bij het bestellen van onze ‘silli plastique’ krijg je altijd een gelijk deel A en B. Bestel je dus 250 gram, dan krijg je125  gram deel A en 125 gram deel B. 

Onze kneedbare siliconen zijn bij juiste toepassing veilig te gebruiken voor levensmiddelen. De siliconen zijn 18 maanden in de verpakking houdbaar, eenmaal verwerkt zijn ze onbeperkt houdbaar.

Kleur: knalgroen

Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie