Melkkwarts trommelsteen knuffelsteen ±3-4cm in kado zakje (1 steen)

€ 2,50 (inclusief btw)
Voorraad 3 stuks
Aantal

Melkkwarts (Melkwitkwarts)

Melkkwarts, ook wel sneeuwkwarts genoemd, helpt je verantwoordelijkheid te nemen en je niet uit het veld te laten slaan door (zelf opgelegde) beperkingen. Melkkwarts brengt ook balans en gelijkwaardigheid in relaties, zowel in partnerschap als in vriendschap. Hij helpt je om je eigen potentieel te onderkennen en ernaar te leven. Melkkwarts brengt energie naar de lichaamsdelen die deze het hardst nodig hebben en bevordert de opnamen van mineralen en vitaminen. Melkkwarts stimuleert sociale vaardigheden wat de samenwerking ten goede zal komen. Hij versterkt het ondersteunende vermogen en zorgvuldigheid. 

 • Sterrenbeeld: 
  Steenbok (22 dec - 20 jan)
 • Kleur: 
  Wit
 • Maand: 
  December, januari
 • Chakra: 
  Alle chakra's

 

Werking Melkkwarts

Klachten verminderen Melkkwarts: 
Melkkwarts helpt bij zwakte, werkt pijnstillend en koorts verlagend. De steen vermindert zwellingen, misselijkheid en diarree. Melkkwarts helpt wanneer je je misbruikt voelt en voorkomt het martelaarschap. Hij heeft een heilzame werking bij een verstoorde hormonenhuishouding, te hoog cholesterol, aderverkalking, vermindert vermoeidheid en stress. Melkkwarts zuivert de omgeving van giftige stoffen. 

Eigenschappen bevorderen Melkkwarts: 
Melkkwarts versterkt de wervelkolom en de gewrichten. De steen versterkt de innerlijke bron, werkt genezend en reinigend en geeft je daardoor meer vitaliteit. Hij heeft  een positieve werking op het immuunsysteem, de maag, darmen, lever, milt en longen.

Toepassing van Melkkwarts: 
Melkkwarts kan op het lichaam of in de kleding gedragen worden of op een relevante plek neergelegd worden. De steen wordt o.a. gebruikt bij healing, meditatie, regressietherapie, massage en edelsteentherapie. Door zijn volhardende en positieve werking is het een uitstekende steen om in te zetten wanneer je je uit het veld geslagen voelt en je eigen verantwoordelijkheid moet nemen. Net als bergkristal (of alle andere kwartsen) heeft hij een genezende werking, alleen zijn de effecten iets trager en meer geleidelijk maar uiteindelijk niet minder effectief. Melkkwarts wordt ook voor water-elixer gebruikt. 

Harmoniseert met:
Wanneer je Melkkwarts combineert met zwarte Toermalijn ontstaat er een zeer krachtig ontstoringsveld.